УКР РУС

Зінченко не хоче змінювати Манчестер Сіті на будь-який інший клуб, – агент

17 серпня 2017 Читать на русском

Агент українського хавбека Олександра Зінченка Олег Єрьомін прокоментував ситуацію з можливим трансфером гравця збірної України.

"В питанні пошуку нового клубу не помітно ніяких зрушень. Зараз Олександр знаходиться в розташуванні Манчестер Сіті. Немає жодної конкретики щодо можливого трансферу. Думаю, найближчим часом ситуація проясниться.

Сам Саша хоче залишитися в англійському клубі. Він переходив саме туди до Гвардіоли. Йти в оренду більше не має бажання, вистачило минулого сезону в ПСВ.

Інтерес від Наполі є, але не лише від Наполі, були й інші претенденти. Щоправда, поки що Зінченко не горить бажанням змінювати Манчестер Сіті на будь-який інший клуб, яким би він не був. Були інші пропозиції і до переїзду на "Етіхад", але він зробив такий вибір, бо хоче спробувати свої сили в Манчестері", – цитує Олега Єрьоміна видання Спорт-Экспресс.

Раніше повідомлялося, що Зінченко відмовився від двох пропозицій з Англії та Німеччини, щоб дочекатися свого переходу в неаполітанський клуб. Наполі вже домовився з Манчестер Сіті про оренду з правом викупу 20-річного Олександра Зінченка.