УКР РУС

Зінченко наздогнав Шевченка за кількістю матчів за збірну до 21-річчя

16 листопада 2016 Читать на русском

Товариський матч проти збірної Сербії став для Олександра Зінченка 11-им у футболці збірної України.

Товариські матчі
завершено
-

Це другий випадок в історії нашої збірної, коли футболіст до свого 21-річчя має стільки ігор в її складі. Автором першого у 1995-1997 роках став Андрій Шевченко. Втім, Зінченко може суттєво покращити цей рекорд.

Додамо, що у Зінченка є цілий рік в запасі, щоб відірватися від Шевченка в рейтингу гвардійців збірної України до 21-річчя. Теоретично наздогнати свого головного тренера і навіть обійти його може ще і Віктор Коваленко, але 21 йому виповниться 14 лютого.

Збірна України обіграла Сербію в Харкові. Відео голів і огляд матчу. Бєсєдін дебютував за збірну України у рідному місті. Андрій Шевченко залишився задоволений грою команди та успішним завершенням 2016 року. У збірній України 25-й капітан в історії. Україна – Сербія: Поле для експериментів. Перші висновки з матчу. Євген Коноплянка радіє, що покарали сербів. А Руслан Ротань зізнався про непризначений пенальті у ворота України. "Без паніки, молодь крута. Дякую, Шево" Реакція соцмереж на матч Україна – Сербія. До вашої уваги також Статистика збірної України 1992 – 2016: матчі, голи, гравці (Інфографіка).

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях