УКР РУС

Зінченко: Хотів би написати книгу

27 квітня 2018 Читать на русском

Футболіст Манчестер Сіті та збірної України Олександр Зінченко розповів про свою ідею, яку планує незабаром втілити в життя.

"Зараз я працюю над однією своєю ідеєю. Час покаже, наскільки це буде успішно. Сподіваюся, в майбутньому про це всі дізнаються. Роблю деякі записи – хотів би написати власну книгу. Думаю, мені вже є про що розповісти. Вона б стала хорошим посилом для молодих: може, це комусь би допомогло, хтось прислухався або, навпаки, зробив би по-своєму. Я б дуже хотів висловити свої думки – в голові стільки всього. Розповісти є кому, але це вузьке коло, тому хотілося б, щоб про це дізналося якомога більше народу. Так що у вільний час працюю над цим. Ну і дурачусь – без цього теж нікуди.

Зінченко: Чи були проблеми в Україні через те, що грав в Росії? Не хочу про це, чесно

Потрібно натхнення. Я вважаю, що завжди потрібно займатися чимось корисним, а не сидіти на одному місці і незрозуміло чим займатися. У мене немає мети на цьому заробити – це пам'ять. Хочеться залишити щось після себе. Думаю, це буде не остання книга.

Який посил моєї майбутньої книги? Як би банально не звучало, але ніколи не потрібно здаватися. Це аксіома успіху. У моєму житті були різні ситуації, коли здавалося, що весь світ проти мене. У такі моменти я сідав і згадував, через що я вже пройшов, і ставало легше. Потрібно стояти на своєму, гнути свою лінію і пам'ятати, що без важкої роботи нічого не вийде. Звучить банально, не мною придумано і сказано, але так воно і є", – цитує Зінченка Championat.com.