УКР РУС

Зінченко: Гвардіола сказав, що буде радий бачити мене в Манчестер Сіті

31 серпня 2017 Читать на русском

Півзахисник Манчестер Сіті та збірної України Олександр Зінченко розповів про свої перспективи в англійському клубі.

"В Манчестер Сіті почуваюся дуже добре. Мені вже набагато легше, ніж минулого року. За минулий рік я побачив, як люди ставляться до справи. Звичайно, у них всіх трохи інший підхід до професіоналізму, інший менталітет. Можна вже сказати, що я готовий до всього.

Вважаю, що Манчестер – мій другий дім. У цьому році мені вже набагато простіше, ніж в минулому, коли я приїжджав на передсезонну підготовку. Добре налагодив зв'язки з усіма хлопцями з команди. Вважаю, це дуже важливо.

Зінченко визначився з майбутнім у Манчестер Сіті та заперечив інформацію про свого "агента"

Сподіваюся, що незабаром вже все налагодиться. Особисто я дивлюся в майбутнє з великим оптимізмом.

Я розмовляв з Гвардіолою щодо мого майбутнього. Він сказав наступне: "Ведуться переговори між Наполі та Манчестер Сіті. Подивимося, що з цього вийде, але в будь-якому випадку буду радий тебе бачити у своїй команді". Звичайно ж, моя першочергова мета – залишитися в Манчестер Сіті.

Безумовно, все буде залежати від мене: від моєї роботи, від того, як буду викладатися на тренуваннях. Все просто залежить від бажання. Якщо ти щось не зробив, ти погано цього хотів. Звичайно, в глибині душі я розумію, що це буде зовсім непросто, в тому числі і в психологічному плані. Але я вважаю, що до цього готовий. Попереду багато різних турнірів та матчів, сподіваюся, отримаю свій шанс і використаю його.

Щодо інтересу Наполі, то знаю тільки, що ведуться серйозні переговори між клубами. Не більше того. Між агентами теж йде якась розмова. Спочатку клуби домовляються між собою, а потім перемикаються на гравця. Схоже, поки що не домовилися. На мене наразі ніхто не виходив", – розповів Зінченко в інтерв'ю Footboom.

Суарес відмовляється йти в Тоттенхем і Наполі, розчищаючи шлях Зінченку