УКР РУС

Зінченко – пріоритетний варіант Наполі, але клуб має дві альтернативи українцю

3 серпня 2017 Читать на русском

Півзахисник Манчестер Сіті Олександр Зінченко має двох конкурентів у боротьбі за потрапляння в Наполі.

Український футболіст залишається фаворитом спортивного директора Наполі Крістіано Джунтолі. Італієць дуже давно слідкує за Зінченком і впевнений, що він є найкращим варіантом для того, аби замінити в команді Джаккеріні.

Втім, неаполітанці розглядають і інші варіанти підсилення передньої лінії. Зокрема, на радарі залишається талановитий косовар Мілот Рашіца з голландського Вітесса, який протистояв збірній України у відборі до ЧС-2018. "Партенопеї" тривалий час "ведуть" гравця, але до рішучих дій поки що не переходять.

А в останні години у Зінченка з'явився ще один конкурент – Наполі зацікавився вінгером Хоффенхайма Філіпом Оксом, якого Юліан Нагельсманн поступово підпускає до першої команди, повідомляє Tuttonapoli.

Відзначимо, що перепоною для всіх цих трансферів є Джаккеріні. Перехід Еммануеле в Спарту зірвався, через що Наполі змушений шукати інші способи позбутися італійського хавбека.

Нагадаємо, Наполі планує орендувати Зінченка з правом викупу, а Ман Сіті тільки сприяє цьому трансферу, адже на "Етіхаді" українець не отримає достатньо ігрової практики.

Зінченко хоче перейти в Наполі та відхилив всі інші пропозиції, – ESPN