УКР РУС

Зідан: Тактична схема неважлива – важливо те, як Реал грає

13 лютого 2018 Читать на русском

Головний тренер Реала Зінедін Зідан поділився очікуваннями перед першим матчем 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти ПСЖ.

"Ми думаємо лише про завтрашню гру, не забігаючи наперед. Той факт, що нам протистоїть французька команда, не має ніякого значення для мене. Я думаю лише про те, як нам зіграти хороший матч. Так, я з Марселя, і ПСЖ завжди був нашим принциповим суперником. Але зараз я в Реалі і думаю тільки про це. Сподіваюсь, це буде гарний матч.

Команда зосереджена на завтрашньому матчі. Я думаю про це і тільки про це. Тактична схема неважлива – важливо те, як ми граємо.

Як Реал зупинятиме Неймара, Шахтар проходитиме Рому та ще 6 головних запитань 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

Я не думаю про своє майбутнє, для мене головне – завтрашній день. Це ще не фінал – попереду два матчі. Ми хочемо добре зіграти. І якщо нам це вдасться, то буде хороший шанс пройти далі.

Роналду і Неймар – чудові гравці. Роналду – футболіст, який досягнув неймовірних результатів і завоював п'ять "Золотих м'ячів", тому поки що не можна їх порівнювати. Це не Роналду проти Неймара, а Реал проти ПСЖ. Чи буду я використовувати персональну опіку проти Неймара? Без коментарів.

Шанси зараз рівні. Ми дуже раді брати участь в матчах такого рівня – заради них ми й живемо. Вболівальники хочуть бачити прекрасний футбол і більше нічого", – цитує Зідана офіційний сайт УЄФА.

Матч Реал Мадрид – Парі Сен-Жермен відбудеться у середу, 14 лютого. Початок о 21:45.