УКР РУС

Зідан: "Реал" ще не чемпіон і не є фаворитом у грі з "Барселоною"

22 квітня 2017 Читать на русском

Головний тренер "Реала" Зінедін Зідан поділився очікуваннями від матчу 33-го туру Прімери проти "Барселони" на прес-конференції.

"Ми звикли до таких матчів. Це просто черговий поєдинок. Ми набрали хорошу форму і спробуємо надалі демонструвати вдалу гру.

Ми ще не здобули чемпіонство. "Реал" має гру з "Барселоною" і ще 7 матчів до титулу. Ще зарано про щось говорити з впевненістю.

Можливо, хтось думає, що ми витратили усі сили у матчі проти "Баварії", але це не так. Команда цілком сконцентрована на грі з "Барселоною" і ми віддамо усі сили заради перемоги.

Тиск "Сантьяго Бернабеу" на суперника? Не можу залізти в голову каталонцям. Скажу лише, що вони звикли грати за таких умов і тиск трибун їх не виб'є з колії. Натомість ми маємо продемонструвати максимум перед очима наших вболівальників.

"Реал" не є фаворитом у грі з "Барселоною". Можливо, комусь так здається, але це хибне враження. Шанси на перемогу рівні.

Ми впевнені в собі. Наше головне завдання – здобути 3 очки. "Реалу" протистоятиме дуже могутній суперник.

Неймар? Не знаю, чи буде він грати.

Гра проти "Барселони" не є вирішальною у боротьбі за чемпіонство. Всі матчі, які у нас залишились є фіналами.

Роналду? Він готовий і можливо зіграє вирішальну роль, як у поєдинку з "Баварією". Кріштіану заряджає усіх впевненістю. Повністю готовий і Бейл. Головним акторами у "Ель Класіко" будуть футболісти на полі, я ж буду просто глядачем", – цитує Зідана AS.

Центральний матч 33 туру Прімери “Реал” – “Барселона” відбудеться 23 квітня на “Сантьяго Бернабеу”. Матч обслужить фартовий для “Реала” арбітр. Спортивний арбітраж збере екстрене засідання щодо участі Неймара в матчі. Гарет Бейл відновився і зіграє у матчі.

, а також у Viber