УКР РУС

Зідан: Не треба порівнювати мене з Гвардіолою

5 січня 2016 Читать на русском

Новий головний тренер "Реала" Зінедін Зідан провів свою першу прес-конференцію у якості наставника "вершкових".

"Відчуття хороші. Я мотивований і сподіваюся, що все у мене вийде. Я в найкращій команді світу і хочу вигравати титули з нею. Ви знаєте, що я не найкращий співрозмовник, однак це не має значення. Головне, що я хочу передати, це бажання перемогти.

Футбол завжди був, і залишається важливим побачити красивий футбол, і я думаю, що буду дотримуватися цієї лінії. Головне - це грати в атакувальний та збалансований футбол. Ми будемо працювати, щоб зробити все можливе на полі.

Не треба порівнювати мене з Гвардіолою. Я зроблю все можливе, щоб добитися успіху. Гвардіола - чудовий тренер, але я не хочу, щоб мене з кимось порівнювали. Я не любив порівнянь, коли був футболістом, і зараз, ставши тренером, теж не хочу, щоб мене порівнювали з тим чи іншим фахівцем", - сказав Зідан.

"Коли ти граєш у футболці "Реала", то реально виграти будь-який турнір, в тому числі і Лігу чемпіонів. Моєю метою завжди була перемога в цьому турнірі, і вона нею залишається.

Робота з гравцями буде відрізнятися, тому що у нас в команді досвідчені футболісти. Але говорити я буду те ж, що і в "Кастільї": важлива робота і інтенсивність в кожній грі", - цитує Зідана Marca.

Читайте також:

Зідан зустрівся із футболістами "Реала". Фоторепортаж

Зідан в дитинстві вболівав за "Барселону": архівне відео