УКР РУС

Зідан: Ми заслужили перемогу над Аль-Джазірою

13 грудня 2017 Читать на русском

Головний тренер Реала Зінедін Зідан прокоментував перемогу своїх підопічних над Аль-Джазірою (2:1) та вихід до фіналу клубного чемпіонату світу.

Після перемоги над Аль-Джазірою (2:1) головний тренер Реала Зінедін Зідан заявив, що тепер команді необхідно готуватись до дуже важкого фіналу проти бразильського Греміо.

"Тут нічого сказати. Ми заслуговували перемогу та місце у фіналі. Це те, за що ми переживали. Був дуже дивний перший тайм. Незвично, коли ти не забиваєш, маючи при цьому багато моментів. Але хороша сторона футболу полягає в тому, що ти маєш ще 45 хвилин, щоби все змінити. Ми були терплячими та перевернули гру".

Роналду забив Аль-Джазірі і став найкращим бомбардиром в історії клубного чемпіонату світу

"Ми повинні були залишатись спокійними. Іноді такі речі трапляються в футболі. Добре, що ми були спроможні повернутись після перерви і це заслужена перемога. Усі опоненти можуть забити гол проти тебе. Вони добре грали на контратаках. Це головна зброя, яку вони мають із трьома своїми гравцями. В перерві я сказав гравцям, щоби вони залишались спокійними, тому що нагоди у нас з'являлись. Ми здобули перемогу, хоча і не без труднощів. Немає такого поняття, як легка перемога. Це я казав вчора. Ми повинні привітати Аль-Джазіру, адже вони виконали хорошу роботу".

Про майбутній фінал із Греміо Зізу сказав наступне:

"Ми бачили вчорашню гру, і ще деякі їхні матчі. Я знаю цю команду, дивився кілька їхніх ігор, але я не знаю багато про бразильський чемпіонат. Вони хороший суперник і між нами буде сильний поєдинок, адже це бути черговий важкий матч. Ми гратимемо проти хорошої команди з Бразилії, яка так само потрапила до фіналу, як і ми. Вони також заслужили своє місце там, вони захочуть виграти так само, як і ми. Це буде важкий матч і зараз ми повинні відпочити і завтра розпочинати підготовку до гри", – цитує Зідана офіційний сайт Реала.