УКР РУС

Зідан має кілька варіантів продовження кар'єри

27 травня 2021 Читать на русском

Екс-тренер Реала Зінедін Зідан навряд чи залишиться надовго без роботи. Французом цікавляться одразу декілька клубів АПЛ.

48-річний фахівець, який залишив тренерський місток Реала, має одрази три варіанти розвитку подій, повідомляє Mundo Deportivo. Незабаром він може очолити топ-клуб, або збірну. Або ж навпаки – взяти річну відпустку.

"Один і єдиний": Рамос зворушливо попрощався з Зіданом

Після того, як Ювентус запросив Массіміліанно Аллегрі, француз може прийняти пропозицію одного з клубів АПЛ. Там на нього претендує одразу декілька команд. Можливість очолити збірну Франції з'явиться тільки після Євро-2020. L'Équipe називає його основним претендентом на місце Дешама.

Нагадаємо, Зізу вперше очолював "вершкових" у 2016-2018 роках. Тоді колектив тричі поспіль брав трофей Ліги чемпіонів. Француз вдруге повернувся у Реал весною 2019 року.

У сезоні 2020/21 підопічні 48-річного фахівця залишились без трофеїв, фінішувавши другими у чемпіонаті Іспанії і вилетівши з ЛЧ у півфіналі від Челсі. Контракт Зінедіна був розрахований до наступного літа, але за обопільною згодою сторін його розірвали. На цьому наполіг сам тренер.

"В Україні вони почали гаснути": Реал готує галактичний розпродаж і озвучує цінники, або Хто тренуватиме Луніна