УКР РУС

Зідан: Хамес? Його гнів через заміну є нормальним

6 квітня 2017 Читать на русском

Головний тренер "Реала" Зінедін Зідан після переможного матчу проти "Леганеса" (4:2) прокоментував поведінку Хамеса Родрігеса, який демонстративно не потис руки тренеру після своєї заміни.

"Всі гравці добре справляються зі своїми завданнями. Ми можемо багато говорити про стартовий склад або заміни, однак всі ми є однією командою. Ротація у матчі з "Леганесом"? Це не було зухвале рішення для мене, це було нормально, бо всі гравці добре виконують свою роботу. У мене є можливість змінити багатьох гравців. Я щасливий, але у мене є дуже хороша команда.

Хамес? Я не говорив з ним. Це нормально, коли гравець не хоче йти з поля, а хоче зіграти усі 90 хвилин. Такі речі деколи трапляються, і на цьому я хочу закінчити говорити про Родрігеса. Він справді добре грав. Я не маю нічого проти нього. Хамес залишає на полі дуже багато сил. Також він багато діє на атаку.

Щось подібне може трапитись з Бензема, але повторюсь, що його гнів через заміну є нормальним. Мої рішення є на благо команди. "Леганес"? Нам не вистачало концентрації під час матчу. Однак у другому таймі ми вже діяли краще.

Асенсіо? Ми знаємо його можливості, він провів хороший матч", – цитує Зідана Football Espana.

Хамес демонстративно не потис руки Зідану після своєї заміни в матчі з "Леганесом"

"Леганес" – "Реал" – 2:4. Відео голів та огляд матчу

, а також у Viber