УКР РУС

Зідан: До гравців повернулась впевненість, вони більше вірять в себе

22 лютого 2018 Читать на русском

Головний тренер мадридського Реала Зінедін Зідан прокоментував перемогу своєї команди у перенесеному матчі проти Леганеса.

Наставник Реала Зінедін Зідан задоволений грою команди у матчі проти Леганеса та вважає, що команда набрала хороший хід, інформує Marca.

5 причин, чому Барселона переживає найбільш кризовий період при Вальверде

"Лукас Васкес та Асенсіо завжди були важливими гравцями для мене. Радий за Лукаса, тому що він заслужив цей гол, він багато працює. Васкес провів чудовий матч, як і Асенсіо, і вся команда.

Ковачіч теж був хороший. Він провів не так багато матчів в цьому сезоні, але сьогодні виглядав відмінно. Я задоволений Бейлом, але не варто поспішати, треба йти крок за кроком. Ми хочемо, щоб він набрав найкращу форму і підтримував її.

У нас щільний розклад, попереду багато матчів, тому ми керуємо складом і проводимо ротацію. Команда набрала хороший хід, я розраховую на своїх футболістів.

У минулому сезоні ми також забивали багато голів в кінцівках матчів. До гравців повернулась впевненість, вони більше вірять в себе. Нам потрібно вірити в те, що ми робимо. Гол суперника не повинен турбувати нас", – сказав Зідан.

У перенесеному матчі 16 туру чемпіонату Іспанії Реал в гостях обіграв Леганес з рахунком 3:1.