УКР РУС

Жуніч: Був близький до переходу у Верес, але опинився у Чорноморці

16 вересня 2017 Читать на русском

Новачок Чорноморця Івіца Жуніч розповів про обставини свого переходу в Одесу, а також пригадав роботу з Віталієм Кварцяним у Волині.

"Я міг потрапити в Україну ще взимку 2013 року, коли Олег Лужний очолював Таврію, але саме в той період клуб отримав бан на два трансферних вікна. У результаті я опинився у Волині, затримавшись в Луцьку на два сезони.

Було дуже приємно опинитися в клубі української Прем'єр-ліги. Перші пару місяців далися важко. Тренування були хороші, навантаження відчутні. Згодом звик. Можу сказати, що працювати з Кварцяним мені було комфортно. Йому імпонують високі футболісти. Якщо ти відповідально працюєш на тренуваннях – проблем з цим коучем не виникає. До слова, багато футболістів, що грали в тому складі, зараз продовжують кар'єру в Україні.

Ярмоленко: В Борусії найбільше допомагає Шахін, а щодо відмови в інтерв'ю – мене неправильно зрозуміли

Після Луцька отримав багато пропозицій з різних країн. Кликали в другій німецький дивізіон, хорватську Рієку, Казахстан, Польщу, Данію, Бельгію, але порадившись з родиною, вирішив спробувати сили в чемпіонаті Росії. Щоправда, в Оренбурзі я так і не отримав шансу закріпитися в основі. Сам не знаю, чому так сталося.

До того як приїхати в Одесу, я провів пару днів в рівненському Вересі, був близький до підписання контракту, але в останній момент мій агент повідомив про варіант з Чорноморцем. Ми поспілкувалися по телефону з тренером, який знав мої можливості. У цьому місті традиційно була хороша команда, і я вирішив обрати "моряків". Захотілося приїхати сюди, щоб допомогти клубу", – цитує Жуніча офіційний сайт Чорноморця.

Дулуб: Чорноморець робить ставку не на красивий футбол, а на результат