УКР РУС

Жовтюк: Вважаю, що "Карпати" могли виграти

31 березня 2013 Читать на русском

Автор єдиного голу "Карпат" у ворота "Шахтаря" Микола Жовтюк поділився враженнями від напруженого матчу проти "гірників".

- Миколо, ти сподівався на те, що тренер поставить тебе в основу?

- Не знав точно. Бо награвався і я, і Гаращенков. В останній момент тренер довірив місце мені. Казав, щоб я не хвилювався, що я маю шанс і він на мене розраховує.

- Багато суперечок викликав твій гол...

- Я підключився на кутовий. Коли пішла подача, то думав, що Каніболоцький перехопить м’яча, але він пролетів повз, а я ледь зреагував і підставив ногу. Я побачив, що м’яч перетнув лінію воріт, тому, звісно ж, почав радіти. А суддя не одразу зреагував, йому, очевидно, підказав помічник за воротами.

- Що скажеш про своє вилучення?

- Я фолив. Адріано біг паралельним курсом, зміщався на фланг. Він зіграв "на прокидці". Я вже бачив м’яча перед собою, але не влучив по ньому.

- Чекав на червону картку?

- Я думав, що відсотків на 80 буде червона. Мабуть, не варто було його чіпати, може партнери підстрахували б. Буде мені наука.

- З суддею не сперечався?

- Не переконаєш його вже, якщо в руках червона картка.

- Звідки додивлявся матч?

- Наверху з роздягальні, разом зі Штілічем.

- Все ж "Карпати" не поступалися "Шахтарю", згоден?

- Так. Вважаю, що ми не тільки на нічию награли, могли і виграти, але знову пропускаємо дитячі голи. Знали, що "Шахтар" забиває багато з флангів. Нам на цьому акцентували увагу тренери. Отакі передачі, як від Шевчука, дуже важко дістати. Будемо старатися надалі...