УКР РУС

"Жоден вболівальник не повинен опинятися в такій ситуації": УЄФА приніс вибачення і буде розслідувати жахіття фіналу ЛЧ

3 червня 2022 Читать на русском

УЄФА обіцяє розібратися, що стало причиною фанатського хаосу перед Стад де Франс і затримкою фіналу Ліги чемпіонів на півгодини.

"УЄФА перепрошує усіх глядачів, яким довелося пережити або стати свідками лякаючих і тривожних подій напередодні фіналу Ліги чемпіонів УЄФА на стадіоні Стад де Франс 28 травня 2022 року в Парижі. В ніч, яка мала стати святом європейського клубного футболу. Жоден вболівальник не повинен опинятися в такій ситуації, і це не має повторитись.

Реал має запитання щодо перенесення фіналу ЛЧ у Францію й вимагає відповідей щодо скандалу

З цією метою одразу після подій УЄФА доручив провести незалежну перевірку, щоб виявити недоліки та обов'язки всіх сторін, що беруть участь в організації фіналу. Ми прагнемо відтворити усю хронологію подій та дізнатися, що призвело до такої ситуації", – йдеться у офіційній заяві УЄФА.

Нагадаємо, близько 30-40 тисяч фанатів намагалися пробратися на стадіон без квитків, утворивши величезну тисняву біля входів. Поліція вирішила застосувати сльозогінний газ, а фінал перенесли на півгодини.

Ліверпуль – Реал: рекорд Анчелотті в ЛЧ як тріумф життя над системою, майстер-клас для Луніна та заслужене фіаско Клоппа