УКР РУС

Жиру повертається з голом, але Руні виводить в зону ЛЧ "дияволів". "Арсенал" - МЮ - 1:2. ВІДЕО

22 листопада 2014 Читать на русском

Два влучні удари плюс автогол - цього манкуніанцям вистачило для перемоги.

Команди ван Гаала та Венгера не входили до очного матчу навіть у топ-4 турнірної таблиці АПЛ. Однак після поразок "Вест Хема" і "Суонсі" з'явився прекрасний шанс відвоювати своє "законне" місце в зоні ЛЧ - потрібно було лише перемогти суперника.

МЮ приїхав у Лондон з десятком травмованих, і вже на старті зустрічі втратив ще й Люка Шоу - хлопця на 35 мільйонів. Тим не менше оборона "дияволів" чи не вперше в сезоні показала клас і ледь не дотримала до сухого матчу.

Дуель "Арсенала" і МЮ цікава була і своєрідним обміном форвардів, які раніше виступали у складі суперника: Велбек - ван Персі. Останній практично не мав шансів, аби на його адресу посвистіла ображена публіка "Емірейтс". А ось Велбек запоров кілька вигідних шансів. Господарі домінували весь матч, тримали м'яч в районі 60%, в 5 разів частіше турбували воротаря суперника, але все марно. Забив лише Жиру. Повернувшись після травми, француз віддав усю енергію в удар - шкода для "Арсенала", що єдиний результативний.

Натомість гості повели в рахунку, жодного разу не влучивши у площину воріт: нога Гіббса змінила траєкторію і позбавила ініціативи. Згодом МЮ таки встиг провести два прицільні постріли, аби статистика не виглядала настільки зухвалою. Цього мінімуму Руні і Ко вистачило для надважливої звитяги і входження в зону Ліги чемпіонів.

"Арсенал" - МЮ - 1:2 (0:0) Текстова ОНЛАЙН-трансляція

Голи: Жиру, 90+5 - Гіббз, 54 (авт.), Руні, 85