УКР РУС

Бетіс на останній хвилині здолав Леганес Луніна: 7 тур Ла Ліги, матчі неділі

30 вересня 2018 Читать на русском

У рамках 7 туру Ла Ліги Уеска в кінці матчу вирвала нічию в грі з Жироною, Вальядолід мінімально переграв Вільяреал, Леванте мінімально здолав Алавес, Бетіс у запеклій боротьбі подолав Леганес.

Жирона на виїзді не змогла обіграти Уеску. Рахунок в матчі забив Стуані ударом з пенальті. Уеска відігралась в другому таймі також завдяки 11 метровому удару, відзначився Мелеро.

Вальядолід мінімально переграв Вільяреал. Єдиний гол в матчі забив Суарес на початку другого тайму. Вільяреал міг зрівняти рахунок, проте Морено не зміг реалізувати пенальті.

Леванте здобув вольову перемогу над Алавесом. Вже на 5 хвилині Собріно вивів гостей вперед, але ще в першому таймі Хасон і Тоньйо принесли левантійцям перемогу.

Бетіс на останніх хвилинах вирвав перемогу в Леганеса. У досить запеклій боротьбі в обох команд були нагоди відзначитись, проте голкіпери зберігали свої ворота в сухості аж до 89 хвилини, коли Морон таки зумів пробити Куельяра. Відзначимо, що Андрій Лунін вперше в цьому в сезоні потрапив до заявки команди.

Після цього матчу Жирона набрала 9 очок і піднялась на 9 позицію, Уеска з 5 пунктами знаходиться в зоні вильоту. Вальядолід завдяки цій перемозі набрав 9 очок і піднявся на 8 сходинку турнірної таблиці, Вільяреал з 8 пунктами залишився на 11 місці. Леванте набрав 7 очок і піднявся з зони вильоту, Алавес з 11 пунктами залишився на 5 позиції. Бетіс завдяки своїй перемозі набрав 12 очок і обігнав Алавес, Леганес продовжує замикати турнірну таблицю.

Чемпіонат Іспанії 2018/19, 7 тур

Уеска – Жирона – 1:1

Голи: Мелеро, 72 (пен) – Стуані, 37 (пен)

Вільяреал – Вальядолід – 0:1

Гол: Суарес, 53

Нереалізований пенальті: Морено, 83

Леванте – Алавес – 2:1

Голи: Хасон, 19, Тоньйо, 36 – Собріно, 5

Бетіс – Леганес – 1:0

Гол: Морон, 89