УКР РУС

Жирона вдома знищила Лас-Пальмас

13 січня 2018 Читать на русском

В матчі 19 туру Ла Ліги Жирона каменя на камені не залишила від Лас-Пальмасу (6:0).

Жирона з самого початку матчу захопила ініціативу в матчі на правах господаря і намагалась пройти щільний захист Лас-Пальмаса. Моменти для забитого голу були в Стуані і Борхи Гарсії, але їх удари були заблоковані захисниками. Однак на 25 хвилині Жирона таки відкрила рахунок. Кастельяно порушив правила у власному штрафному майданчику і арбітр призначив пенальті. Стуані легко розвів кіпера і м'яч по різних кутах. Після забитого голу гра стала жорсткішою, однак в першому таймі голів більше не було.

А от в другому таймі Жирона продовжувала володіти перевагою і на 57 хвилині Олунга після передачі Мохіки подвоїв перевагу своєї команди. Лас-Пальмас після цього голу розвалився і Жирона досить швидко зробила рахунок розгромним. Борха Гарсія точним ударом в дальній кут реалізував вихід 1 на 1 з воротарем, а за 6 хвилин Олунга скористався помилкою воротаря при обробці м'яча і забив уже в порожні ворота. На 74 хвилині Порту продовжив знущання над Лас-Пальмасом, вийшовши віч-на-віч з воротарем після передачі Олунги і елегантно перекинувши його, а потім Олунга поставив крапку в матчі, оформивши хет-трик.

Завдяки цій перемозі Жирона набрала 26 очок і піднялась на 9 позицію в чемпіонаті. Лас-Пальмас же після цієї розгромної поразки залишився на останньому місці турнірної таблиці.

Чемпіонат Іспанії 2017/18, 19 тур

Жирона – Лас-Пальмас – 6:0

Голи: Стуані, 25, Олунга, 57, 70, 79, Гарсія, 64, Порту, 74