УКР РУС

Жіноча збірна України розгромно програла Франції, але зберегла шанси на Євро-2017

12 квітня 2016 Читать на русском

Національна жіноча збірна України з футболу у відбірковому турнірі до чемпіонату Європи-2017 поступилася Франції з рахунком 0:4.

У своєму шостому матчі кваліфікації підопічні Володимира Реви в понеділок на стадіоні "Нюнжессер" у Валенсьєні розгромно програли лідеру групи. Кейра Амрауі відкрила рахунок на 8-ій хвилині після розіграшу кутового. Подвоїла перевагу в середині першого тайму Каміль Абілі. Після перерви остаточно позбавив матч інтриги автогол Ірини Василюк, яка на 59-ій хвилині зрізала м'яч у свої ворота. Підсумковий результат на табло встановила Амель Мажрі.

Наступний поєдинок українки проведуть 7 червня у Львові проти збірної Греції. Турнірне становище: Франція - 18 очок (після 6-ти ігор), Україна - 10 (6), Румунія - 7 (5), Греція - 6 (5), Албанія - 0 (6). Переможці восьми відбіркових груп і шість кращих володарів других місць відразу приєднаються до збірної Голландії у фінальній стадії чемпіонату Європи, матчі якої пройдуть в липні-серпні 2017 року. Дві інші команди, які фінішували другими, зіграють один з одним у стикових матчах за останню, 16-ту, путівку.

Кваліфікація до Євро-2017. Група 3

Франція - Україна - 4:0 (2:0) ВІДЕО

Голи: Амрауі, 8, Абілі, 27, Василюк, 59 (авт), Мажрі, 90

Нагадаємо, раніше українки переграли збірну Албанії, а воротар нашої національної команди продемонструвала неймовірний дриблінг.

"Іронія долі або з легкою парою!" Футбольна версія