УКР РУС

Жилкін: Якщо в ворота Динамо поставити Буффона, вболівальники все одно його критикуватимуть

21 березня 2018 Читать на русском

Тренер воротарів Геннадій Жилкін прокоментував гру голкіпера Дениса Бойка в Динамо.

Геннадій Жилкін в інтерв'ю FootBoom заявив, що на грі Бойка позначається брак ігрової практики в Бешикташі та Малазі, і що вболівальники критикували би навіть Джанлуїджі Буффона.

"Позначається, що довгий час у нього не було ігрової практики. Денис більше року не грав, тільки тренувався. Думаю, що з кожним матчем він буде додавати і ставати все краще. У нього якраз такий вік, що за рахунок свого досвіду він повинен показувати майстерність. Припустимо, взяти останній матч з Лаціо, коли Бойко трохи не встиг до м'яча і римляни забили. Думаю, що ще 2-3 гри і він знайде колишню впевненість. Упевнений, що у нього все вийде.

Топ-10 постів тижня у соцмережах. Чим Коноплянка займався у Шальке, або Дует лідерів Барселони – безнадійно закоханий

Динамо робить ставку на молодих виконавців. Невідомо, які амбіції будуть у президента киян, і які завдання поставлять головному тренеру. Буде ставка робитиметься на молодь або "біло-сині" захочуть посилитися досвідченими гравцями. Все в руках Бойко. Якщо він видасть у другому етапі Прем'єр-ліги фантастичну гру, то однозначно Ігор Суркіс і Олександр Хацкевич задумаються над тим, щоб викупити його контракт. Раніше воротарську планку дуже високо підняв Олександр Шовковський. Зараз навіть якщо Буффон приїде до Києва і йому заб'ють, то вболівальники все одно будуть критикувати. Виходячи з цього, теперішнім голкіперам Динамо доводиться дуже важко. За кожний пропущений м'яч на них виливається маса критики, а це тисне на психологію", – сказав Жилкін.