УКР РУС

Жерсон емоційно прокоментував перемогу Динамо у фіналі Кубка України

14 травня 2021 Читать на русском

Форвард Динамо Жерсон Родрігес поділився своїми враженнями після завоювання третього трофею за сезон.

"Зоря оборонялася великими силами протягом усієї гри, і нам не вдавалося грати у властивий нам футбол. Але це нам не завадило йти до своєї мети, ми залишалися максимально зібраними і націленими на результат, оскільки були готові до того, що гра буде непростою. І врешті-решт забили такий потрібний гол, після чого вже намагалися зберегти переможний результат.

"Луческу прийшов і все виграв!": Сьомін привітав Динамо з перемогою у Кубку України

Луческу – великий тренер, який прагне вигравати в кожному матчі та турнірі, у якому бере участь його команда. Навіть забезпечивши собі чемпіонство, ми максимально серйозно підходили до кожної з решти ігор. І це нам допомогло зберегти форму і настрій на цей фінальний поєдинок... Містер одразу сказав, що ми повинні виграти Кубок України і лише потім дозволити собі розслабитися...

Сьогодні Динамо перемогою в Кубку завершило чудовий сезон. Для нас цей сезон запам'ятається на все життя. Гадаю, уболівальники відчувають зараз те саме, що і ми", – цитує Жерсона офіційний сайт Динамо.

Нагадаємо, перед початком сезону підопічні Мірчі Луческу святкували успіх у Суперкубку країни. "Біло-сині" достроково виграли УПЛ, а також стали переможцями Кубка України.

Динамо – Зоря: Київ ефектно бере рекордний Кубок України – шоу Шапаренка і Ко, надія Шевченка та побиття, що лякає