УКР РУС

Жеребкування Євро-2016. Хто мріє про Україну. Огляд іноземних ЗМІ

12 грудня 2015 Читать на русском

Перед жеребьевкой финальной части Евро-2016 "Футбол 24" выяснил как относятся к перспективе заполучить нашу сборную в соперники в других странах.

12 грудня в Парижі відбудеться жеребкування фінальної частини Євро-2016. Збірна України також дізнається своїх суперників. Читачі "Футбол 24" побажали команді опинитися в групі з Португалією, Угорщиною та Албанією. А що думають у Європі про збірну України, як про потенційного суперника, "Футбол 24" дізнався це з ряду іноземних ЗМІ.

 

Mirror: "Україна для Англії? 50 на 50"

"84-й по тяжкості варіант з 216-ти можливих. So, so ("туди-сюди", або "50 на 50" в адаптованому перекладі) group" - так оцінюють ступінь "тяжкості" групи, в якій можуть опинитися разом збірні команди Англії, України, Румунії і Туреччини в mirror.co.uk. Оцінюють саме в плані тяжкості для своєї збірної, англійської. У них є там ще версії для різних варіантів жеребкування: від "легка група" до "група смерті". Так що можна зробити висновок: поважають англійці збірну України, але не бояться.

 

 

Walesonline: "Це було б свято"

В Уельсі, чия збірна дебютує на чемпіонатах Європи, поводяться скромно, але не приховують, що збірна України була б достатньо непоганим варіантом суперника по групі. 
"З точки зору одного лише рейтингу, найкраще потрапити в групу А з Францією, Україною та Угорщиною. І з додатковим бонусом у вигляді участі в матчі-відкритті проти французів. Дуже гідний привід, щоб відсвяткувати свій дебют!" - пише walesonline.co.uk.

 

Irish Post: "Чисто математично…"

Зовсім не проти зіграти проти України й ірландці. Але при цьому підкреслюють, що відштовхуються не від власних уподобань, а від місць в офіційному рейтингу збірних ФІФА. Пишуть, що Франція не так сильна нині, як зазвичай, хоч і буде нелегко грати перед заповненими саме місцевими вболівальниками трибунами. Збірна України, за версією irishpost.co.uk, зручний суперник, бо не так часто виступає на великих турнірах. А про збірну Швеції пишуть взагалі прикро: мовляв, ця команда багато в чому залежна від одного-єдиного футболіста - Златана Ібрагімовича.

Руслан Меженський, "Футбол 24"