УКР РУС

Жадсон не планує завершувати кар'єру – легенда Шахтаря у пошуках нового клубу

7 квітня 2020 Читать на русском

Легендарний екс-гравець "гірників" Жадсон вирішив не вішати бутси на цвях.

Бразильський хавбек Жадсон, який нещодавно покинув Корінтіанс, за який виступав з 2014 року, продовжує пошук нового клубу. Футболіст роздумував над завершенням кар'єри, однак вирішив продовжити свої виступи на найвищому рівні.

"Ми будемо бігати боком, як крабики, щоб зрівняти шанси": Коноплянка назвав збірну, з якою мріє зіграти

Менеджер футболіста Марсело Робаліньо зазначив, що його клієнтом цікавляться Крузейро і Васко да Гама. "Розмова була. Є ще кілька варіантів, але я не хотів би говорити щось наперед", – цитує слова агента видання ESPN. Цікаво, що згодом представник Крузейро Карлос Феррейра Роша спростував будь-які контакти з футболістом: "За всі переговори в Крузейро відповідаю я, і з Жадсоном ми не контактували".

Нагадаємо, у складі "гірників" бразилець виступав у 2005-2011 роках. У футболці "помаранчево-чорних" він зіграв 173 матчі, при цьому забив 41 гол. У сезоні 2008/09 Жадсон з Шахтарем став переможцем останнього розіграшу Кубка УЄФА, забивши в фіналі вирішальний гол у ворота Вердера.

"Пропустив від Італії – і тут почалося": Андрій Пятов – про Динамо, сімейну драму, хрещеного батька і "пора закінчувати"