УКР РУС

Жабченко: Я виховувався в українській школі і так само виховую своїх дітей

14 липня 2017 Читать на русском

Футбольний арбітр Анатолій Жабченко поділився очікуваннями від матчу за Суперкубок України-2017 Шахтар – Динамо, а також розповів про тиск на нього через порушення перетину державного кордону України.

Суперкубок України 2017
завершено
-

"Протистояння Шахтаря і Динамо – це великий матч, це мрія багатьох арбітрів, отримати можливість судити поєдинок такого рівня.

Я коли починав судити, мені здавалося, що відпрацювати такий топовий матч, провести його добре, а не так, щоб потім всі кісточки перемивали, це був пік для мене. Після того, як я провів цих матчів кілька, то як і раніше вважаю, що це топовий матч, але мені є куди рости.

Судити матчі Динамо проти Шахтаря – це як наркотик, хочеться ще і ще.

Держприкордонслужба готова перевірити футбольних арбітрів з окупованого Криму – Вакса та Жабченка

З раннього віку я відчував, що Україна дала мені все. Не буває такого, щоб взяти і перекреслити 26 років, виявитися новою людиною. Це не для мене. Я намагаюся просто йти до своєї мети і гідно представляти Україну на міжнародному рівні. Я виховувався в українській школі і так само виховую своїх дітей. Немає жодних проблем", – розповів Жабченко в ефірі каналу "Футбол 1".

Матч за Суперкубок України-2017 Шахтар – Динамо відбудеться 15 липня в Одесі на стадіоні Чорноморець. До слова, Шахтар готується до матчу у повному складі. На поєдинок вже продано більше 20 тисяч квитків. Ультрас Динамо відмовились надавати персональні дані організаторам матчу за Суперкубок України.