УКР РУС

"Зеніт" хоче Ярмоленка

1 грудня 2011 Читать на русском

22-річний форвард київського "Динамо" і збірної України Андрій Ярмоленко став однією з головних трансферних цілей "Зеніту" на найближче міжсезоння.

Український нападник може поповнити склад команди Лучано Спаллетті вже нинішньою зимою, але є і варіант, при якому Ярмоленко дограє до кінця сезону в "Динамо", а потім вже перебереться до Росії. Крім "Зеніту" свій інтерес до гравця також проявляють казанський "Рубін" і англійський "Фулхем".

Ініціатором запрошення Ярмоленка в "Зеніт" є наставник "синьо-біло-блакитних" Лучано Спаллетті, який поставив перед керівництвом клубу умову, щоб йому дозволили купити атакуючих гравців.

Генеральний директор російського клубу Максим Митрофанов недавно заявив, що клубу потрібне посилення, причому як раз у лінію нападу.

Ярмоленко дебютував у першій команді київського "Динамо" 11 травня 2008 року, коли командою керував один з найвідоміших тренерів Росії Валерій Газзаєв.

"Ярмоленко - лідер київського "Динамо". Один з найкращих футболістів збірної України. Думаю, він здатний заграти в будь-якому топ-клубі Європи. Я відразу в нього повірив, коли почав вводити до складу киян, і, як поки ми бачимо, не прогадав", - сказав Валерій Георгійович.