УКР РУС

Збори, Міжсезоння (1 частина)

25 січня 2015
Автор: Руслан Більчак

Перший Блог, прокоментуй та оцініть якщо не важко.

Динамо Київ
Кияни залишають неоднозначне враження. 3 перемоги і поразка, перемоги над командами, рівня середняка УПЛ, поразка від міцного горішка Швейцірії,- Базеля. Мене дивує чому команда грає з суперниками такого рівня. Ну але нехай, в команди зараз справи йдуть непогано, молодь проявляє себе з найкращого боку. Буяльський, Мякушко ростуть на очах. Я більш ніж впевнений, що М*якушко треба продовжити виступати за Говерлу, бо наразі Ленс має залізно-бетонне місце в основі, і показує добротний футбол. На весні Динамо чекатиме Генгам, цю команду кияни просто зобов*язані проходити. Гучних придбань динамівці не робили, і судячи зі всього не планують, це піде на користь команді. Киянам приписують інтерес до Жуана та Джефферсона, можливо побачимо в недалекому майбутньому їх в Динамо. Поступово відновлюються Гармаш та Макаренко, які обовязково допоможуть команді. Наразі побажаю удачі Києву.


Шахтар Донецьк
Найбільш розрекламовані та найяскравіші збори, без сумніву. Команда показує непоганий футбол, є гра, нема результату. Збори в Бразилії, дуже вдала ідея, команда грає перед багатотисячною аудиторією, та неймовірною атмосферою. В першу чергу, бразильці, вони всі на підйомі. Бразильці можуть зруйнувати плани Гвардіоли (принаймні У Львові), зіграність команди на високому рівні, кульгає захист...Ширяться чутки про можливий перехід Дугласа в Челсі, це буде вагома втрата для команди, адже Марлос поки не в змозі конкурувати з Костою. Шахтар, якщо продасть Косту, отримає велику виручку, 30млн фунтів. На Донеччан чекає останній матч, матч з Чемпіоном Бразилії, і я вангую перемогу Шахти, набрали хід гірники.


Дніпро Дніпропетровськ
Дніпро проходить підготовку до сезону в Еміратах. Командна гра виглядає невиразно, по суті гри немає. Суперники, так як і в Динамо, слабкі, тому про результати обєктивно судити важко. Не помітно, за рахунок чого Дніпро хоче перемагати. Наврядче Дніпро зможе включитись в боротьбу з чемпіонство. Дніпро підписав кращого лівого заща Серії А (чемпіонату Бразилії), вічно перспективного Безуса, також вони цікавляться кількома гравцями з УПЛ. Були переговори щодо купівлі Бікфалві, Матея, закінчились невдало. Особливо з Матеєм, як намене, цей футболіст мав усе що потрібно, техніка, швидкість, бачення поля, удар...можливо він став б гідною заміною Коноплянці, чи тому ж Джуліано, це однозначно втрата. У Лізі Європи на Дніпро чекає міцний завжди, Олімпіоакос, багато хто говорить, що шанси команд, - рівні, я ж більше схиляюсь до думки, що Дніпру потрібно буде дуже постаратись, щоб пройти далі, віддаю перевагу Олімпіакосу. Хочеться вірити, що Дніпро буде знову показувати той футбол, з яким команда стала срібним призером Прем*єр  Ліги.

Карпати Львів

Львів*яни традиційно в Туреччині. На даний момент зіграли всього один матч, з хорватським Сплітом, розійшлись миром. Захист в даному матчі виглядав не найкращим чином, як і напад. Відзначився голом новачок команди, Антоніо Манце, цікавий форвард, однозначно складе конкуренцію незабивному Сергійчуку. Карпати взяли в Туреччину багато молоді. Клуб ставить ставку на молодих виконавців, переважно своїх вихованців. Чи спрацює це миматимемо змогу переконатись, у другій частині чемпіонату. Цікаво статистика у левів, всі збори команда грає впевнено, виграє матч за матчем, однак тільки відновлюється чемпіонат, команду ніби підміняють, цікаво як буде цього разу, чи зуміє Йовічевіч правильно налаштувати та підготовити команду, адже всі передумови для цього є. Ігор Йовічевіч безумовно сильний, харизматичний тренер, в колективі впевнений настрій прекрасний. Одне, що може завадити Карпатам показувати все нащо здатні це ДД, думаю всі зрозуміли про кого я...Попри всі негаразди, які відбуваються з командою, не вірю, що Карпати вилетять...хто-хто, а Карпати вміють вести боротьбу за виживання, досвіду в них за останні сезони накопичилось. 
 
Далі буде...