УКР РУС

Збірну в Києві підтримає понад 6 500 фанів "Вірні збірній"

6 жовтня 2017 Читать на русском

Вболівальники приїдуть до столиці спеціальними потягами та автобусами з Харкова, Дніпра, Одеси та Львова.

Загалом 9 жовтня на НСК "Олімпійський" фан-рух "Вірні збірній" буде представлений майже 7 000 вболівальників.

9 жовтня Національна збірна команда України з футболу зіграє надважливий матч групового кваліфікаційного раунду Чемпіонату світу-2018. На НСК "Олімпійський" очікується аншлаг.

В день матчу на полі зустрінуться не лише національні збірні двох країн, а й їхні фанати. Фан-рух "Вірні збірній" проведе товариську гру-відповідь з хорватськими фанами о 14:00 на стадіоні ім. В.Баннікова. Нагадаємо, що в березні в Загребі перед матчем Хорватія – Україна відбувся матч вболівальників. Гра закінчилася з рахунком 8:6 на користь хорватських фанатів. "Але важливішими за результат були емоції, спілкування та взаємна повага між хорватами та українцями", – кажуть вболівальники обох команд.

О 19:00 від пам’ятника Тарасові Шевченку через вул. Еспланадну до "Олімпійського" вирушить фан-марш. Очікується, що в ньому візьме участь 2000 українських фанів.

Перед матчем Україна – Хорватія, який розпочнеться о 21:45, Федерація футболу України та фан-рух вболівальників національної збірної "Вірні збірній" запросили виступити маленьких зірочок – талановитих дітей-співаків та вокалістів-початківців, які вже стали фіналістами найвідоміших телевізійних вокальних шоу країни. Атмосферу, яку ці діти створили перед матчем Україна – Туреччина на полі харківського "Металіста", разом з підтримкою тисяч вболівальників надихнули команду на переможний результат.

Гра 9 жовтня може стати вирішальною для української команди в цьому відбірному циклі на Чемпіонат світу 2018. Від заряду вболівальників, який вони передають футболістам на полі, залежить значна частина результату на табло. "Вірні збірній" закликають усіх вболівальників національної збірної зробити все можливе, щоб цей результат став святковим для України й її фанів.