УКР РУС

Збірну України влаштує лише перемога. Швеція - Англія - 2:3. ВІДЕО

16 червня 2012 Читать на русском

Нічия у цьому матчі була б на користь збірної України. В такому випадку хлопців Блохіна для виходу з групи влаштовував "мирний" рахунок у матчі з англійцями. Тепер же нічия влаштовує Трьох Левів.

А виною цьому Тео Волкот. Саме його дії, після виходу на заміну, і принесли перемогу підопічним Ходжсона. Та це вже було у ендшпілі поєдинку.

Змінив же нулі на табло Енді Керрол. Він у середині першого тайму перестрибнув усіх в карному шведів і перевтілив передачу від Джеррарда у гол. Єдиний гол, який влетів у ворота Ісаксона до перерви.

Схоже, 15-хвилинний відпочинок пішов на користь обом командам, оскільки у другому таймі вони заграли значно жвавіше. На його початку активнішими були шведи, що й призвело до двох голів у ворота Харта. Спочатку Джонсон переграв власного голкіпера, а пізніше Мелберг, який у згаданому випадку “асистував” Джонсону, вивів Швецію вперед.

Та на 61-й хвилині, як з'ясувалося згодом, Ходжсон провів дуже вдалу заміну. Волкоту, який зайняв на полі місце Мілнера, вистачило трьох хвилин, аби надзвичайно красивим дальнім ударом відправити м'яча під поперечку воріт шведів і відновити паритет. Паритет, який був на користь збірної України. Та Волкот навіть не думав вгамовуватися і свого таки домігся. Щоправда, цього разу він виступив у ролі асистента, переадресувавши м'яча на ступню Велбека, від якої круглий і влетів у ворота. Сталося це на 78-й хвилині. Часу, що залишився, і навіть чотирьох компенсованих арбітром хвилин, для Ібрагімовіча та компанії виявилося недостатньо, аби зберегти шанси на вихід з групи

3:2 - матч із французами для шведів точно стане останнім на Євро-2012. Ну а хто ж від групи D проб'ється у чвертьфінал - Франція, Англія чи Україна, стане відомо після третього туру.

З передматчевою ситуацію Ви можете дізнатися з анонсу журналіста football24.ua Олега Бабія, а детальніше ж про матч Вам розповість наша онлайн-трансляція Швеція - Англія.

Швеція - Англія - 2:3 (0:1)

Голи: Джонсон, 49 (аг), Мелберг, 58 - Керрол, 23, Волкот, 64, Велбек, 78

Попередження: Мелберг, 63, Й.Олсон, 72 - Мілнер, 58

Швеція: Ісаксон, Мельберг, Гранквіст, М. Ольсон, Й. Ольсон, Ельм, Ларсон, А. Свенсон, Чельстрем, Ібрагімовіч (к), Ельмандер

запасні: Віланд, Гансон, Лустіг, Антонсон, Сафарі, Вернблом, Хольмен, Байрамі, Вільхельмсон, Гюсен, Тойвонен, Розенберг

Англія: Харт, Джонсон, Коул, Террі, Лескотт, Джеррард (к), Янг, Мілнер, Паркер, Керролл, Велбек

запасні: Грін, Батленд, Келлі, Бейнс, Джоунс, Ягелка, Волкот, Хендерсон, Даунінг, Окслейд-Чемберлен, Дефо

Гол Керрола

Автогол Джонсона

Гол Мелберга

Гол Волкота

Гол Велбека

Огляд матчу