УКР РУС

Збірна України U-19 перемогла однолітків з Македонії на міжнародному турнірі в Латвії

8 вересня 2018 Читать на русском

Юнацька збірна України здобула другу перемогу на Кубку Федерації футболу Латвії.

Збірна України віком до 20 років впевнено обіграли Македонію – 2:0. Точними ударами у складі синьо-жовтих відзначилися Ісаєнко й Сікан, для якого цей гол став другим під час змагань, повідомляє прес-служба ФФУ.

Тепер для перемоги в цьому турнірі підопічним Сергія Попова в останній ігровий день (10 вересня) достатньо не програти латвійцям. В іншому матчі нашого квартету збірна Латвії виявилась сільнішою за Фарерські острови – 2:0. Після двох турів збірна України U-19 має 6 очок, забивши при цьому 5 голів і не пропустивши жодного.

Юнацька збірна України U-19 з перемоги розпочала свій виступ на Кубку Федерації футболу Латвії

Кубок Федерації футболу Латвії

Україна (U-19) – Македонія (U-19) – 2:0

Голи: Ісаєнко, 11, Сікан, 77

Україна (U-19): Трубін, Ярош (Слива, 85), Хондак, Снурніцин, Агапов, Бондаренко (Приходько, 67), Харжевський, Цітаішвілі (Сікан, 46), Ісаєнко (Лях, 67), Супряга (Волошин, 85), Холод (М. Мудрик, 46).

Нагадаємо, що в жовтні поточного року (10—16-го числа) юнацька збірна України U-19 гратиме у кваліфікаційному раунді Євро-2019. Команда Сергія Попова потрапила до групи 8, де компанію їй склали Албанія (господар турніру), Словаччина та Норвегія. До еліт-раунду вийдуть дві кращі збірні групи. Матчі другої стадії змагань проходитимуть навесні наступного року, а фінальна частина Євро відбудеться в липні 2019-го у Вірменії.

Україна – Словаччина: передматчева прес-конференція Андрія Шевченка