УКР РУС

Збірна України приймає Ізраїль - безліч травм, незвичний склад. Прев'ю

14 серпня 2013 Читать на русском

Головоломка для Михайла Фоменка. Збірна України, яка проведе контрольний товариський матч проти ізраїльтян, гратиме експериментальним складом.

Здавалось нічого не віщувало біди, а тут практично половина гравців основи буквально за короткий відрізок часу травмувались.

Денис Гармаш, Андрій Ярмоленко, Євген Хачеріді, Євген Селін не зможуть допомогти національній команді. Відтак основною загадкою залишається, кого ж випустить Фоменко в обороні та середній ланці. Тим не менше наставник "жовто-блакитних" налаштований позитивно - попри те, що вважає суперників непростою командою.

Власне, перед своїми підопічними Фоменко поставив завдання показати видовищний футбол. Ніяким результатом футболістам, мовляв, голову не забивали. Результат, каже тренер, нехай показують на матчах відбору до чемпіонату світу.

Тим не менше із тренером не зовсім погоджується капітан команди Анатолій Тимощук. Півзахисник пітерського "Зеніта" переконує, що розчарувати трибуни "Олімпійського" гравці просто не вправі.

Матч Україна - Ізраїль розпочнеться у середу о 21:00 за київським часом. А от наступний матч відбору національна дружина зіграє 6-го вересня у Львові проти збірної Сан-Марино.