УКР РУС

Збірна України приміряла нові костюми і провела фотосесію перед вильотом на Євро – стильні кадри

8 червня 2021 Читать на русском

Головна команда країни на чолі з Андрієм Шевченком офіційно розпочала свій вояж на чемпіонат Європи.

О 17:00 "синьо-жовті" вирушили чартерним рейсом із Харкова до Бухареста у складі 26 гравців, інформує офіційний сайт УАФ. Не поїхали на Євро Лунін, Лєднєв, Бондаренко, Сирота та Михайліченко, які не потрапили у фінальну заявку.

Євро-2020: у розташування збірної України запросили "рятівника" для травмованого Циганкова

Прибуття команди до Бухареста у невеликий аеропорт Баняса очікувалось о 18:55 за Києвом. Згідно з вимогами безпеки, команда з літака пересяде в автобус, який стане її офіційним транспортом на цьому чемпіонаті. Поліція супроводжуватиме "синьо-жовтих" до готелю "Каро", який стане резиденцією нашої збірної на Євро.

Цікаво, що перед вильотом у Румунію наші збірники зробили групове фото в офіційних ділових костюмах на галявині поблизу готелю, де проживали останні тижні. Під час фотосесії Андрій Шевченко вручив Руслану Маліновському приз "Накращому футболісту – легіонеру України, що грає за кордоном".

Зауважимо, для "синьо-жовтих" Євро-2020 розпочнеться 13 червня проти команди Нідерландів. Також до квартету С потрапили Австрія та Північна Македонія.

Україна – Кіпр: Ярмоленко і Марлос розривають, хитрощі Шевченка перед Євро, яскравий камбек Зінченка і негативні моменти