УКР РУС

Збірна України прибула в Одесу: розклад заходів перед матчем проти Фінляндії

11 листопада 2016 Читать на русском

Команда Андрія Шевченка літаком з Києва прибула до Одеси за день до матчу проти фінів у кваліфікації ЧС-2018.

Одразу з аеропорту автобус з командою №1 вирушив до готелю "Брістоль", який на 3 дні стане резиденцією збірної України, інформує Федерація футболу.

Пообідавши, гравці вирушили відпочивати, а вже о 18:15 "синьо-жовті" поїдуть на передматчеве тренування, яке відбудеться о 19:00 на стадіоні "Чорноморець".

За півгодини до цього головний тренер збірної Андрій Шевченко та голкіпер команди Андрій Пятов дадуть прес-конференцію для ЗМІ.

Матч 4-го туру відбору до ЧС-2018 Україна – Фінляндія відбудеться 12 листопада на одеському стадіоні “Чорноморець” о 21:45. Шевченко вже визначився зі списком гравців та згодом довикликав Коваленка. “Футбол 24” провів аналіз вибору Андрія Миколайовича. Збірна Фінляндії теж оголосила заявку на гру без екс-”динамівця”. ФФУ запросила на перший домашній матч збірної України без обмежень для глядачів. Матч Україна – Фінляндія відвідає новий президент УЄФА. Україна – Фінляндія. Передматчева прес-конференція Андрія Шевченка. Найбільш яскраві та емоційними миттєвості відкритого тренування збірної України. Усі гравці збірної, включно з Коноплянкою, здорові та готуються до матчу.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях