УКР РУС

Збірна України показала хорошу гру, нам було складно, - Коулман

29 березня 2016 Читать на русском

Наставник національної збірної Уельсу Кріс Коулман на післяматчевій прес-конференції прокоментував гру зі збірною України.

Товариські матчі
завершено
-

Про матч

- Це були вагомі для Уельсу ігри - ця і попередня. Ми задоволені хлопцями, тому що вони контролювали хід гри. Дивно, що вони не забили, був момент, коли Пятов зробив абсолютно неймовірний сейв. І ми трохи розчаровані, що пропустили в обох контрольних іграх. Попереду у нас складні ігри на Євро і нам потрібно грати проти таких команд, щоб підготуватись.

Україна - Уельс. 1:0. Відео. Огляд матчу

Про гру в захисті та пропущені м'ячі

- Так, справді, для нас трохи негативна статистика за пропущеними м'ячами, тому що до цього ми пропустили лише 4 м'ячі у кваліфікації. А зараз у двох контрольних іграх пропустили вже 2. Можливо, ми внесемо корективи, проведемо роботу, щоб поліпшити надійність у захисті, щоб пропускати менше.

Про комплектації складу

- Насправді, всі розуміли, що ці ігри контрольні, хлопці повинні були використовувати свій шанс, щоб переконати мене викликати їх для ігор на Євро. Я задоволений самовіддачею, тим, як вони старались. Думаю, гравці довели, що готові грати на Євро.

Про Джо Аллена

- Джо Аллен дуже важливий для нас гравець, який може віддати останній пас. Шкода, що він не отримує у Ліверпулі достатньо ігрової практики, але для нас він справді незамінний гравець.

Про ігри з моменту кваліфікації на Євро

- Були важкі матчі з Боснією і Андоррою, з Нідерландами теж. Ці матчі показали, на що ми здатні. Не можу звинувачувати своїх гравців у відсутності мотивації або в тому, що вони недостатньо викладаються. Для нас чемпіонат Європи - історичний момент.

- Про збірну України та шанси на Євро

- Складно судити про те, як Україна зіграє на Євро, адже товариські гри - не показник, іноді збірна може мати хороші результати у товариських іграх, а в турнірі не показати при цьому хорошої гри, або навпаки. Тому поки складно говорити. Для нас матч був складним, гравці збірної України боролись до останньої хвилини, загалом команда зіграла добре, билася за свою країну.

Фоменко: Оцінив би гру на четвірку