УКР РУС

Збірна України офіційно представила нову форму з гаслом "Слава Україні" – революційні зміни

5 вересня 2018 Читать на русском

У Києві на НСК Олімпійський відбулася спеціальна прес-конференція, на якій, зокрема, була представлена нова форма національної команди.

Національна збірна України презентувала новий комплект форми від технічного спонсора Joma. Цікаво, що крім традиційних жовтих і синіх кольорів, з'явився й третій комплект – білий, причому вже навіть відомо, коли збірна України вперше може вийти на поле в даному варіанті форми.

Ще ніколи у своїй історії наша збірна не грала у білому комплекті форми.

У церемонії взяли участь Андрій Лунін, Андрій Пятов, Андрій Ярмоленко, Євген Коноплянка та Роман Яремчук, інформує офіційний сайт ФФУ.

До слова, голкіпери збірної України тепер виступатимуть у помаранчевій або чорній формі.

Стало відомо, в якій формі зіграє збірна України проти Чехії та Словаччини

Окремо варто відзначити "роздинку" нової форми національної збірної – це наявність на зворотньому боці всіх футболок гасла "Слава Україні". Вперше в новому екіпіруванні підопічні Шевченка вийдуть на поле вже завтра – у виїзному поєдинку Ліги націй проти команди Чехії.

Нагадаємо, також вчора збірна України офіційно отримала поповнення у тренерському штабі – асистентом Андрія Шевченка у національній команді став легендарний екс-голкіпер Динамо Олександр Шовковський.