УКР РУС

Збірна України має шанс помірятися силами з зірками "Барселони"

8 квітня 2014 Читать на русском

Наставник збірної України розповів, що команда проведе тренувальний збір у травні, під час якого можливо проведе товариський матч зі зібрною Каталонії.

Михайло Фоменко розповів, що планує провести товариський матч 22-23 травня. Але, якщо не вийде знайти підходячого спаринг-партнера, то збірники зіграють між собою.

"Також використовуємо збір для того, щоб подивитися тих кандидатів, яких ми "ведемо" в клубах", - додав головний тренер збірної.

Гендиректор компанії «Україна футбол інтернейшнл», комерційного партнера Федерації футболу України, Володимир Лашкул в свою чергу зазначив, що збірна України може зіграти з нещодавно створеною збірною Каталонії, за яку виступають більшість зірок "Барселони":

"Матч Україна - Каталонія може відбутися. Цей поєдинок пропонують нам каталонці роки три поспіль, але завжди в незручну дату: 30 грудня. Ми їм регулярно через це відмовляли. Зараз вони зробили нам пропозицію зіграти 22-23 травня. Ми розглянемо її і все зробимо, щоб цей матч відбувся", - зазначив Лашкул.

Додамо, що збірній Каталонії ФІФА дозволила грати лише товариські матчі. У складі команди грають Хаві, Вальдес, Піке, Пуйоль, Бускетс, Сеск Фабрегас та інші відомі футболісти.