УКР РУС

Збірна Португалії впевнено перемогла Шотландію в товариському матчі

14 жовтня 2018 Читать на русском

Збірна Шотландії у рідних стінах поступилась Португалії.

Товариські матчі
завершено
-

Товариський матч між збірними Шотландії та Португалії зіграли на стадіоні Гембпен-Парк у Глазго. Перший тайм пройшов за рівною боротьби, однак м'ячем більше володіли португальці. На 16-й хвилині шотландець Армстронг змарнував чудову нагоду відзначитись, пробивши вище воріт. Під завісу першої половини зустрічі господарі не змогли використати свій другий хороший момент. Нейсміт не зміг головою влучити у ворота після чудової передачі Фореста.

Ліга націй: Росія впевнено перемогла Туреччину, Азербайджан не зміг здолати Мальту

Збірна Португалії за декілька хвилин відповіла своїм вбивчим моментом. Едер отримав хороший пас та пробив, проте голкіпер збірної Шотландії здійснив чудовий сейв, врятувавши свою команду. Вже за 2 хвилини після моменту Едера португальці все-таки змогли забити. Родрігес віддав відмінний пас на Кошту, якому залишалось переправити м'яч у порожні ворота – 1:0. Цей гол додав впевненості португальцям і на перерву команди пішли за мінімальної переваги гостей.

У другій половині зустрічі збірна Португалії вміло контролювала хід поєдинку. На 74-й хвилині поєдинку Едер виграв верхову боротьбу після виконання штрафного удару та невідпорно пробив у ворота Гордона. Через 10 хвилин Брума довів рахунок у матчі до розгромного, відзначившись після сольного проходу на фланзі. Збірна Шотландії при своїх трибунах змогла забити гол-престижу. На 90+3 хвилині відзначився Нейсміт.

Нідерланди вдома розгромили Німеччину у Лізі націй

Товариський матч

Шотландія – Португалія – 1:3

Голи: Нейсміт 90+3, – Кошта, 43, Едер, 74, Брума, 84