УКР РУС

Збірна ФФУ провела товариську зустріч з українськими військовослужбовцями

26 листопада 2015 Читать на русском

На одному з футбольних полів НТК ім. В. Баннікова відбувся товариський матч між збірною ФФУ та командою 1-го батальйону оперативного призначення ім. генерала Кульчицького військової частини 3066 МВС України.

В першій половині зустрічі, яка за регламентом проходила у два тайми по 30 хвилин, відчутно домінувала збірна ФФУ, що у підсумку втілилося у 4 забиті м'ячі. Після перерви українським військовослужбовцям вдалося переломити хід гри та скоротити рахунок до мінімуму. А наприкінці поєдинку збірна батальйону могла навіть вирвати нічию, але гостям не вдалося довести до логічного завершення небезпечний штрафний удар. Відтак поєдинок у підсумку завершився перемогою господарів - 4:3.

Відзначимо, що перед початком зустрічі відбулася урочиста церемонія, в ході якої захисники нашої Вітчизни отримали від представників команди Федерації пам’ятні подарунки.

До слова, такі матчі стали доброю традицією підтримки українських військових з боку ФФУ. Зокрема, нещодавно подібні матчі проходили у КиєвіМаріуполі та Дніпропетровську.

Збірна ФФУ – Збірна батальйону ім. генерала Кульчицького – 4:3

Збірна ФФУ: Майоров – Іванченко, Домченко, Дараган, Дідух, Каганов, Таран, Кучер, Барановський, Гольдін, Лікаренко, Єгоров, Пінчук, Бахур, Морозенко

Тренер – Володимир Трошкін

Збірна батальйону ім. генерала Кульчицького: Рибак – В. Карпенко, Дяченко, Смірнов, Погребний, Мазурець, Антоняк, Гриненко, Луценко, Животовський, Грицюк, С. Карпенко, Захарченко, Байдаленко, Шестопалов, Бердник

Тренер – Едуард Філенко

Читайте також:

Футболістки збірної України відвідали у госпіталі поранених воїнів АТО (ФОТО)

ФФУ передасть учасникам АТО квартири в Дніпропетровську

Віце-президент ФФУ підтримав ініціативу Зозулі та передав естафету Павелку