УКР РУС

Збірна Чилі не перемогла Австралію, але вийшла до півфіналу Кубка Конфедерацій-2017

25 червня 2017 Читать на русском

Чилі та Австралія зіграли в 3 турі групового етапу Кубка Конфдерацій 25 червня 2017 року на стадіоні "Відкриття Арена" (Москва). Огляд матчу читайте на сайті Футбол 24.

Збірну Чилі задля виходу з групи влаштовувала навіть мінімальна поразка. В стартовому складі Австралії вийшов 37-річний Тім Кехіл, що проводив сотий матч за "Соккеруз".

В дебюті зустрічі чудова реакція воротаря Райяна не дозволила відзначитися Відалю. Посеред першого тайму арбітр Джанлука Роккі змушений був переглядати відеоповтор, аби пересвідчитися, що пенальті на Санчесу не було. Після півгодини біганини австралійці регулярно розпочали загрожувати воротам Браво. Спочатку воротар Манчестер Сіті парирував непростий удар Луонго, після чого в ближньому бою капітулював перед Джеймсом Троїзі (Мельбурн Вікторі). На останніх секундах першого тайму суперники обмінялися небезпечними моментами (Відаль – Сайнсбері).

У перерві тренер "Ла Рохи" Хосе Антоніо Піцци виконав дві заміни, випустивши на поле Пабло Ернандеса та Мартіна Родрігеса. Після втраченого моменту Крузе збірна Чилі зрівняла рахунок. М’яч для "Ла Рохи" організували гравці з чемпіонату Мексики: Варгас (Тігрес) та Родрігес (Крус Асуль). Нічийний рахунок протримався до фінального свистка.

Чилі набирає 5 балів та виходить до півфіналу, де зіграє проти Португалії.

Кубок конфедерацій. 3 тур, група В

Чилі – Австралія – 1:1

Голи: М. Родрігес, 67 – Троїзі, 42