УКР РУС

Збірна Бразилії бере приклад з абсурду України – команда залишається без тренера і чекає на зірку

27 березня 2023 Читать на русском

Бразильська конфедерація футболу навіть не думає поспішати з призначенням постійного головного тренера для національної збірної.

Тіте ще до невдалого чемпіонату світу попередив про свій відхід, але керівництво CBF не підготувало заміну. На товариський матч проти Марокко "селесао" готував Рамон Менезес, який має роботу в збірній U-20. Ситуація нагадала хаос збірної України – Руслан Ротань екстрено прийняв "синьо-жовтих", допоки Сергій Ребров відпрацює контракт з Аль-Айном. Президент CBF Едналдо Родрігес був змушений пояснювати, чому до такого дійшло і в Бразилії.

"Анчелотті користується одностайною повагою серед наших гравців. Не лише Роналдо чи Вінісіуса, а й усіх ті, хто грав під його керівництвом. Я дійсно захоплююсь ним за його чесність і вірність своїм методам. Він не потребує представлення. Він дійсно найкращий тренер, який має чимало досягнень. Ми сподіваємося, що він може досягти ще більшого.

Бразилія програла Марокко в товариській грі – "пентакампеони" віддали шану Пеле

Анчелотті – улюбленець не лише гравців, але, схоже, і вболівальників. Куди б я не пішов у Бразилії, на кожному стадіоні уболівальники завжди запитують мене про це ім'я. Вони говорять про нього дуже тепло. Давайте вірити в Бога, дочекаємося відповідного моменту і ми подивимося, чи зможемо це зробити. Ми ще шукаємо нового тренера для збірної Бразилії.

Втім, у Анчелотті контракт з Реалом до 2024 року. Тому ми маємо терпляче чекати потрібний момент, щоб ми могли вести ці розмови. Ще нічого не визначено з новим тренером, але ми працюємо в рамках цієї лінії, розумієте? Нам потрібен тренер, який користується повагою гравців та вболівальників", – заявив Едналдо в інтерв'ю Reuters.

Англія спокійно обіграла Україну – шалені експерименти Ротаня, легкі пропущені голи, безнадійний старт відбору Євро-2024