УКР РУС

Збір на "‎Lay's Стадіон": як домашні стадіони пошуміли в соцмережах

18 червня 2021 Читать на русском

Закриті стадіони не скасовують Лігу Чемпіонів, як і порожні місця вболівальників не означають, що підтримки не буде. "Вона буде, ще і яка!" – загорілися Lay's і закликали справжніх футбольних фанатів показати свої домашні стадіони.

7 квітня бренд Lay’s разом із відомим футболістом Артемом Мілевським у соцмережах створили конкурсну ініціативу футбольної єдності – "‎Lay's Стадіон". Поціновувачі футболу, що під час карантину засумували за атмосферою великої гри офлайн і не могли потрапити на матчі Ліги Чемпіонів, у свою чергу підхопили челендж і показали у stories та публікаціях власні стадіони з позначеною геолокацією "Lay's Стадіон".

Із кожним днем кількість "стадіонів" зростала разом із жагою до подарунків від Lay’s. Місячний запас улюблених чипсів та електрогриль отримали 12 учасників конкурсу. Проте головним призом було знайомство з Артемом Мілевським і настільний футбол від бренду.

Мрії існують для того, щоб Lay's їх здійснював! Цього разу бренд виконав заповітне бажання Павла Подоляна з села Сираї Чернігівської області, який став переможцем конкурсу. Саме до нього в гості вирушив Артем Мілевський із двомісячним запасом чипсів із топовими смаками, а також великим настільним футболом, у який два футболісти одразу ж зіграли й отримали неймовірні емоції як від гри, так і від знайомства одне з одним.

Особиста зустріч з кумиром була моєю мрією. Дякую, Lay’s, – поділився враженнями переможець.

Також Павло показав кумиру свою кімнату з десятками плакатів команд, формою відомих гравців і духом футболу. Артем Мілевський зауважив, що з такою кімнатою не складно було створити домашній стадіон.

Не бійтеся мріяти та брати участь у великих конкурсах. Можливо, саме вашу заповітну мрію наступного разу здійснить Lay’s!

Дивіться відео, як Мілевський гостював у переможця "‎Lay's Стадіон":