УКР РУС

Зайцев: Я приїжджаю на тренування, а Мякушко вже відпрацьовує удари зі штрафних

30 жовтня 2017 Читать на русском

В.о. головного тренера Карпат Сергій Зайцев – про гру Сергія Мякушка, стосунки з фанатами та зимове підсилення.

"Чи є бажання працювати без приставки "в.о."? Звичайно. Але перш, ніж про це думати, потрібно добре попрацювати. А після закінчення осінньої частини чемпіонату з керівництвом клубу вирішимо, як рухатися далі. В цьому немає проблем, приставка на мене не тисне.

У команді з'явився Роберто Карлос? Так (посміхається). Вся справа в ставленні до тренувального процесу, самовдосконаленні ... Я приїжджаю на тренування, а Мякушко вже відпрацьовує удари зі штрафних. Заняття закінчується, але Сергій знову йде до м'яча. Тому я не сильно здивований, що цей півзахисник другий поєдинок поспіль забиває з дальньої позиції.

Стосунки з фанатами? Сподіваюся, що в найближчому майбутньому ми знайдемо точки дотику і будемо разом йти до нових перемог команди.

Зимове підсилення? Воно безумовно буде. І нахил буде зроблений, якщо я продовжу роботу, на футболістів атакуючої лінії, оскільки є велике бажання навчити хлопців грати першим номером. Не хочеться просто сидіти і переживати за команду", – сказав Зайцев в інтерв'ю Команда №1.

Карпати готові продати 50% акцій клубу за одну гривню

Нагадаємо, матч Карпати Динамо завершився внічию з рахунком 1:1.