УКР РУС

Зайцев: Суперник 1 раз пробив по воротах, і Карпати програли – деяким з церкви треба не виходити

18 листопада 2017 Читать на русском

Головний тренер Карпат Сергій Зайцев прокоментував поразку від Маріуполя, яка перервала 4-матчеву безпрограшну серію його команди в УПЛ.

"Важко коментувати такі ігри. Коли у суперника 1 удар по воротах, і ми програли. Ми мали купу невикористаних моментів, перевагу. Може, деяким з церкви треба не виходити. Ми десь нагрішили, раз не можемо використати те, що створюємо.

Карпати – Маріуполь – 0:1 – Відео гола та огляд матчу

Зіграли непогано, але десь недопрацювали. Позначились і деякі втрати. Але повторюсь, такі матчі треба вигравати ще в першому таймі та забувати про суперника.

Дебют молодих вихованців? Сениця Вовка і Стасишин Назар – колись треба ж починати Добре себе проявили у дублі та тренувальному процесі, треба давати шанс поступово своїм. Десь їм не вистачає практики, побоюються, але увіллються у колектив завдяки таким іграм. Чим більше будемо довіряти молодим, тим швидше розвиватимемо наш футбол.

Судді "молодці". У моменті з Карраскалем був контакт. Значить, це порушення, а не жовта картка. Із 10 випадків 9 разів у подібних ситуаціях ставляться 11-метрові. Суддям треба виходити на прес-конференції і пояснювати свої помилки і бачення. А так гравці і тренери отримують штрафи, а судді завжди молодці", – розповів Зайцев.