УКР РУС

Зайцев: Не знаю, чому фанати вивісили банер з пропозицією продати Карпати

29 жовтня 2017 Читать на русском

Головний тренер Карпат Сергій Зайцев прокоментував нічию своєї команди в матчі з Динамо (1:1).

"Перші 15 хвилин були для нас дуже важкими. Незрозуміло, чому ми сіли на свою половину поля. Не виконували ті завдання, які поставили гравцям перед грою. Після пропущеного м'яча ми повинні були забивати, але не вийшло. Хоча Боженька в результаті нас винагородив за наше бажання. Вважаю, що для нас це позитивний результат. Якби використовували ті моменти, які створили, було б ще краще.

При пропущеному м'ячі ніхто не грав з Відою? З ним зобов'язані були грати, тим більше, що ми відпрацьовували ці моменти. Але десь не спрацювали, хоча більше таких моментів не було.

Карраскаль залишав поле незадоволеним? Якби він забив хоча б раз з двох моментів, то був би задоволений. Він молодий хлопець. Йому є куди рости і до чого прагнути. Думаю, що з нього вийде непоганий футболіст.

Мякушко знову забив фантастичний м'яч? Він відпрацьовує такі удари на тренуваннях. З божою поміччю знову залетіло. Дай Бог, щоб він і далі так продовжував.

Акулінін виглядав активніше за Гладкого? Гладкий виконав великий обсяг роботи і приніс команді користь у всіх відносинах. Від Акулініна я очікував більшого. Може, позначилася травма. Він ще не в оптимальних кондиціях.

Фанати вивісили банер з пропозицією продати Карпати? Не знаю, чому вони це зробили. Давайте говорити по грі", – цитує Зайцева Динамоманія.

Мякушко: Я постійно треную удари

Нагадаємо, матч Карпати – Динамо завершився внічию з рахунком 1:1.