УКР РУС

Завбачливіший, ніж Кличко. Богемне життя Рікардо Кака

22 квітня 2016 Читать на русском
Автор: Олег Бабій

Знаменитому хавбекові "Мілана", "Реала" і збірної Бразилії сьогодні "стукнуло" 34 роки. "Футбол 24" перелопатив понад три сотні фото в Instagram футболіста, щоб показати найкращі ілюстрації щоденного побуту Кака.

1. Зірки - притягуються. Тому для Кака є честю погодитися на спільне фото із, скажімо, Боно, вокалістом культового гурту U2.

2. Ой, а хто це тут? Сам Х'ю Джекмен власною персоною поквапився потиснути руку володарю "Золотого м'яча-2007".

3. Далі у списку віп-охочих перекинутися кількома словечками із Кака - сербський тенісист Новак Джоковіч, перша ракетка світу.

4. Ну а тут кількість мегазірок на одному квадратному метрі просто-таки зашкалює! Зіко, Кака, Пеле, Бекхем.

5. Рівалдо і Кака важко назвати просто шанувальниками талантів один одного. Вони - щирі друзі.

6. З Неймаром - аналогічно.

7. Розігруючий "Голден Стейт" Стівен Каррі також наближений до Кака. Бразилець привітав баскетболіста із днем народження, часто з ним перетинається, про що свідчать фото в Instagram.

8. Кобі! Як же без Браянта?

9. До слушних порад Кака прислухається сам Зінедін Зідан.

10. Спілкування із зірками різних видів спорту надихає Кака і собі спробувати, на аматорському, звісно ж, рівні, побоксувати чи покрутити педалі.

11. А тут величезний привіт меру Києва, який так необережно гепнувся із велосипеда, та ще й перебував при цьому без шолома. Кака тримається у сідлі впевнено, а шолом - про всяк випадок.

12. Спробував наш герой навіть серфінг...

13. ... і дайвінг.

14. Трагедії, як от теракт у Брюсселі, бере дуже близько до серця і намагається підтримати скривджених.

15. У Лос-Анджелесі почувається, як вдома. Хоча з Орландо, де зараз виступає Кака, до Каліфорнії потрібно проїхати понад 3 тисячі кілометрів.

16. Якщо збирається гарна, душевна компанія, Кака запрошує друзів за більярдний стіл.

17. Після того, як почепить бутси на цвях, може спокійно заробляти на порцію фейжоади, виступаючи діджеєм у нічних клубах.

18. Любить братів наших менших. Дівчата, тримайте себе в руках - максимальна доза мімішності.

19. Не цурається фізичної праці, яка облагороджує. Отак взяв заступ і пішов висаджувати евкаліпти.

20. Головна радість у житті Кака - не футбол, а діти. Прекрасні Лука та Ізабелла наповнюють кожен день футболіста особливим змістом. І це не просто красиві слова. Дітлахи в Instagram Кака - на кожному п'ятому фото.

21. Син - увесь в батька.

22. А ось із дружиною Кароліною Селіко в Кака - жодного спільного фото. Принаймні, на тих кількох сотнях кадрів, що ми переглянули. Напевно, дається взнаки нещодавній скандал, коли футболіст збирався розірвати шлюб, бо начебто знайшов собі кращу. Натомість із шанувальницями Рікардо Кака фотографується охоче.

23. Кака - надзвичайно побожний чоловік. При будь-якій нагоді підкреслює значущість Господа у своєму житті. 16 років тому юний Рікардо стрибнув у басейн і отримав важку травму хребта. Дивовижним зціленням і можливістю грати у футбол на найвищому рівні Кака завдячує саме вищим силам.

Олег Бабій, Футбол 24

Follow me on Twitter

"Мілан" золотої епохи Шевченка. Де вони зараз