УКР РУС

Заваров: Кинувши футболку Степаненка, Ярмоленко висловив зневагу до всього Донбасу

19 жовтня 2015 Читать на русском

Асистент головного тренера збірної України Олександр Заваров прокоментував епізод з Андрієм Ярмоленком, що трапився після матчу 11 туру української Прем'єр-ліги між "Динамо" та "Шахтарем".

"Дуже неприємна історія. Вважаю, що цим вчинком Ярмоленко висловив зневагу не лише до клубу "Шахтар", а й до всіх людей Донбасу. Так себе вести не має права жоден футболіст, особливо якщо він грає у складі збірної.

З іншого боку, якщо вже демонструєш таку поведінку , то будь послідовним до кінця. Будь чоловіком. Навіщо ці дзвінки з виправданнями, мовляв, я випадково, коли всі бачили, що Андрій не лише зумисне кинув футболку, але й на неї наступив. Не треба виправдовуватися. Скажи: так, це наш принциповий суперник. Мене зачепила поразка. Так принаймні було б чесно.

Мушу сказати, що після такої поведінки Ярмоленко впав в очах багатьох людей, зокрема й моїх. Треба мати повагу до суперників. Не думаю, що Андрієві сподобалося б, якби хтось із футболістів "Шахтаря" наступив на футболку "Динамо", - зазначив Заваров.

Нагадаємо, після нищівної поразки від "Шахтаря" в 11 турі УПЛ лідер киян викинув футболку Степаненка.