УКР РУС

Заваров: "Динамо" слід починати грати, а не ганьбитися

20 жовтня 2016 Читать на русском

Екс-тренер збірної України Олександр Заваров розкритикував гру "Динамо" в матчі 3-го туру Ліги чемпіонів проти "Бенфіки".

"Важко про це говорити, але в першому таймі я не помітив на полі команду "Динамо" Київ. Не було агресивності, не було динаміки, більшість єдиноборств програні, в атаці практично до перерви нічого не зробили. І я говорю не тільки про нападника, який грав, але взагалі про всю команду. М'яч не дуже добре тримався, а якщо і тримався, то тільки поперек і назад. З такою грою важко добитися якогось результату.

Відзначити можна лише Ярмоленка, намагався Сидорчук, ззаду Віда допомагав. Решта легіонерів практично випали з гри, ще й наробили стільки дурниць у себе в штрафний! Програли гру в усьому: в мотивації, в динаміці. В Одесі була показова гра і вона поступово перетекла в сьогоднішній вечір. Напевно, якісь висновки треба робити. Потрібно футболістам зібратися і грати вже в футбол, щоб не ганьбитися!

Кажуть, що виграє команда, а програє тренер. Але з цього матчу я б так не сказав. Тренерський штаб і всі, хто обслуговує футболістів, зробили все можливе: відновили, потренували, помасажувати. Гравець повинен виходити на футбольне поле і показувати, хто він насправді. Але навіть по розминці було видно, як розминалися португальці і як розминалося "Динамо". Очі не горять, або не у всіх горять. Тому і такий результат. Вся команда винна, що не виконала настанови тренерського штабу", – сказав Заваров.

"Динамо" поступилося "Бенфіці" в Лізі чемпіонів (0:2). Після гри Антунеш взяв провину на себе за призначений пенальті, Ребров на післяматчевій прес-конференції пояснив, чого бракує команді для перемог, а Ярмоленко розповів, за що йому соромно. До речі, за словами Федорчука, до команди в роздягальню після матчу заходив президент "Динамо". Фанати "Динамо" на матчі з "Бенфікою" виконаликричалку про лідера терористів "ДНР" Моторолу. Хачеріді отримав найвищу оцінку у складі киян,найслабшим виявився не Антунеш. На матчі встановлений антирекорд відвідуваності “Динамо” у Лізі чемпіонів. Португальські ЗМІ називають "Динамо" найслабкішою командою групи після поразки від "Бенфіки"

Це – дно. Перші підсумки матчу "Динамо" – "Бенфіка"

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях