УКР РУС

Заваров: "Динамо" не має права втрачати очок

20 квітня 2013 Читать на русском

Один з кращих гравців СРСР вісімдесятих років минулого століття, а нині тренер збірної Олександр Заваров народився в Луганську, тому зустріти його на батьківщині в день матчу "Зоря" - "Динамо" було цілком логічно.

- Олександре Анатолійовичу, приїхали по роботі чи скучили за рідними краями?

- Мене послали у відрядження як тренера збірної. Хтось поїхав у Дніпропетровськ, хтось у Харків, а я в Луганськ. У червні нас чекає дуже відповідальний поєдинок з Чорногорією, тому розслаблятися не можна. Подивимося, як будуть виглядати гравці збірної, більшість з яких сьогодні, я сподіваюся, будуть грати. Звичайно, і на батьківщину приємно приїхати, побачити друзів, знайомих.

- Чого, на вашу думку, варто очікувати від матчу?

- Є проблеми зі складом у "Динамо", напевно якісь труднощі відчуває і "Зоря", але якщо кияни серйозно націлені на друге місце, відсутність кількох гравців основи не повинно позначитися. У такої команди як "Динамо", всі хто в заявці, повинні бути готові в будь-який момент вийти на поле. Сама ж гра мабуть буде важкою і результат передбачити дуже важко.

- У минулому чемпіонаті "Зоря" відібрала очки у "Динамо"...

- Я й не кажу, що перемога у киян вже в кишені. У футболі, можливо все. Просто якщо "Динамо" хоче в наступному році грати в Лізі чемпіонів, то їм треба набирати очки. "Зоря" вдома грає досить потужно, вона завжди була домашньою командою, а з Луганська командам було завжди важко відвозити очки.