УКР РУС

Заступник мера Києва: Інформація про готелі в дні фіналу ЛЧ була вкиданням Росії

9 червня 2018 Читать на русском

Заступник мера Києва Віталія Кличка Олексій Резніков розповів, що інформація про дорогі готелі в Києві в дні фіналу ЛЧ була інформаційним вкиданням.

"Готельний фонд був повністю зайнятий. Всі розповіді про дорогі готелі – це інформаційне вкидання. Всі готелі ще за півроку були повністю викуплені за цінами, узгодженими з УЄФА.

Одночасно на двох сайтах з'явилися дві однакові новини. Різниця в наступному: на одному ресурсі писали, що іспанські вболівальники відмовляються їхати до Києва через високі ціни, на іншому – що англійські. І потім це починають розганяти.

Мадрид і Стамбул можуть рівнятися на Київ щодо проведення фіналу ЛЧ, – Павелко

Кому вигідно спаплюжити проведення такого рівня заходи у нас? І в цей час з'являється на "букінгу" п'ять номерів по 200-300 тисяч – на Голосієво, Нивках. Тобто, це навіть не офіційні готелі. Ви думаєте, хто їх зняв за такі гроші? Це звичайне інформаційне вкидання, до якого ми були готові.

На закритих засіданнях координаційного штабу наші правоохоронці, спецслужби попереджали, що у нашого недружнього північного сусіда стоїть завдання максимально все зганьбити", – цитує Резнікова Главком.