УКР РУС

Заступник голови Львівської облради – про можливість переходу Арени Львів під контроль області: А хто відповість за неякісні роботи на стадіоні?

28 березня 2018 Читать на русском

Заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк прокоментував можливість переходу Арени Львів під контроль влади Львівської області.

Володимир Гірняк в ефірі програми Великі Перемовини на каналі Перший Західний заявив, що в обласній раді розглядається можливість переходу Арени Львів під контроль області, але перш за все треба вирішити проблему боргів стадіону. Раніше повідомлялось у необхідності ремонту арени.

"Обласна рада в курсі всіх проблем Арени Львів. У нас були проведені 3 наради, які організовував голова Міністерства молоді та спорту, і скажу, що ситуація сумна. Розглядалось питання, чи готова обласна рада взяти стадіон під своє управління. Розглядати варіант, що ми це візьмемо, можна, але треба вирішувати проблему з боргами. Борги, які складають більше, ніж 700 мільйонів гривень, за цінами 2012-2013 років. Зараз цифри значно вищі. На завершення ремонтних робіт треба 330 мільйонів гривень. На останній нараді ми поставили питання: "Хто буде нести відповідальність за неякісні роботи?", – сказав Гірняк.