УКР РУС

Заступник гендиректора "Динамо": Особливо не хотіли зустрічатись з "Шахтарем"

27 жовтня 2016 Читать на русском

Заступник генерального директора "Динамо" Сергій Мохник прокоментував жеребкування 1/4 Кубка України, згідно з яким кияни зіграють проти "Нафтовика-Укрнафта".

"Будемо серйозно ставитися до суперника, налаштовуватися на боротьбу. На цьому етапі ми дійсно не хотіли зустрічатися до командою Прем'єр-ліги. Особливо з "Шахтарем". Дуже добре, що так вийшло. Могло так статися, що в наступних стадіях – півфіналах і фіналі – були б нецікаві матчі. Але всі команди, які вийшли в 1/4 фіналу, ми вважаємо гідними суперниками. В Охтирці будемо налаштовуватися на боротьбу. Тим більше, у нас важкий графік. Недооцінки суперника не буде.

З ким би хотіли зіграти в півфіналі? Ми ж не знаємо, хто туди вийде. Хотілося б слабшого суперника, але ми завжди приймали жереб. Якщо "Шахтар", то "Шахтар", якщо "Дніпро", то "Дніпро", "Ворскла" – "Ворскла". Будемо налаштовуватися на будь-якого суперника", – заявив Мохник.

Коли "Динамо" востаннє їздило в Охтирку, це ознаменувалося справжнім побоїщем за участю фанатів клубу.

"У нас в клубі є Департамент безпеки, він веде серйозну роботу, приділяє велику увагу таким речам. Тим більше, що останнім часом траплялися неприємні інциденти і в єврокубках, і на матчах внутрішніх турнірів. Сподіваюся, цього разу все буде добре, і ніяких ексцесів не буде", – сказав заступник гендиректора "Динамо".

Результати жеребкування 1/4 Кубка України: "Шахтар" і "Динамо" дізнались суперників

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях